Mirësevini!

Welkom bij de website van onze vereniging!

Wij zijn een groep albanezen, die al een geruime tijd in Nederland wonen. Wij vonden het leuk en tegelijkertijd noodzakelijk om ons te verenigen in de vereniging ‘Albanezen in Nederland’, een vereniging waar alle Albanezen welkom zijn. Ook onze Nederlandse vrienden en mensen die bewogen zijn met Albanië, zijn welkom.

Ongeacht van hoe goed je het hier in Nederland hebt, zul je net als ons, vast verlangen naar meer contact met andere landgenoten; zul je willen genieten van een Albanees dansje, en zou je graag een keer de smaak van byrek hier in Nederland willen proeven. Wij willen dat graag faciliteren. We willen graag verbinden en verbindingen zien ontstaan in ons netwerk, opdat het welzijn van Albanezen in Nederland verbeterd wordt in alle aspecten van het leven. Wij zijn met z’n allen bewust dat we samen daarin moeten investeren. Zoals een Albanees spreekwoord het ook uitdrukt:

‘Gur-Gur behet mur; Mur-Mur behet kalaja.’

Steen op steen, krijg je een muur; Muur op muur wordt het een kasteel. 

Wees welkom! Kom samen met ons bouwen voor een rijker cultureel leven voor onszelf en ook voor wat we aan onze kinderen doorgeven en nalaten. Benieuwd hoe je lid kan worden? Kijk onder Lidmaatschap.

Heb je vragen over de vereniging of wil je graag in contact met ons komen, laat een bericht achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Je kan ons ook via e-mail bereiken.

secretaris@albanezen.nl

    Comments are closed.

    Close Search Window